Begrafenisondernemingen


 

Wanneer u ons contacteert, na het overlijden van uw familielid, helpen wij u zo snel mogelijk en persoonlijk verder, op elk ogenblik van de dag. Wij regelen vanaf het moment van overlijden tot en met de dag van de uitvaart alle aspecten, zoals het rouwdrukwerk, de administratieve formaliteiten, het openbaren, het uitvoeren van de uitvaart en de ceremoniële begeleiding. Ook voor een uitvaartverzekering kan u bij ons terecht.
 
Bij de uitvaart kan u kiezen tussen een begrafenis of crematie, beide met respect voor ieders levens- en geloofsovertuiging.
 
Kortom, bent u op zoek naar een begrafenisondernemer die de levensfilm van uw familielid kan afronden met een waardige begrafenis? Dan is Begrafenissen Peeraer-Dexters de geschikte partner. Contacteer ons vandaag nog voor meer informatie!
 
We hebben bovendien filialen te Antwerpen, Borsbeek, Deurne, Berchem en St-Job, om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Kernwoorden: aangifte overlijden uitvaartverzekeringen, Antwerpen, ashouders, aula, begrafenisondernemer, begrafenissen, Begrafenissen Peeraer-Dexters, Berchem, bloemen, Borsbeek, crematies, Deurne, doodskisten, drukwerk, funerarium,  opbaren, overbrenging, rouwbrieven, rouwcentrum, St-Job, uitvaart, urnen, voorafbesprekingen.